Menakutkan!! Konspirasi Jahat US Terdedah Setelah Emel Perisikan Digodam???


Aku harap ini hanya spekulasi murahan sahaja

Actual attack map used by US Army personnel in Kiev embassy

PADA MENDEDAHKAN KONSPIRASI JAHAT ZIONIS AMERIKA SYARIKAT & YANG BERSEKUTU DENGANNYA, KEATAS PESAWAT MH370

Alhamdulillah, kebenaran sudah makin hampir dijangkau. Sesungguhnya ALLAH SWT itu Maha Berkuasa dan Maha Menyayangi kita umat Bani Jawi dan umat Islam di Tanah Melayu kita ini.

CHECKMATE.

Sumber emel perisikan Amerika Syarikat yang telah digodam menunjukkan bahawa Amerika Syarikat secara aktif terlibat dalam merancang serangan terorisma keatas fasiliti ketenteraan di Ukraine untuk mengkambing hitamkan Rusia dengan menggunakan pesawat komersil yang telah dirampas dan kemudiannya diubahsuai menjadi pesawat "peluru berpandu".

Oleh yang demikian nampaknya, pihak Amerika Syarikat sedang menggunakan senjata "serampang dua mata" di mana ia dapat melaksanakan bukan dua, malah tiga agenda serentak

1. Menghuru harakan keadaan yang tegang di Ukraine dengan Rusia
2. Mencipta hura-hara di Malaysia di atas nama "Peperangan keatas Terorisma" yang kononnya melibatkan teroris Al Qaeda.
3. Mengeruhkan hubungan 2 hala antara Malaysia dengan China


Namun pada masa yang sama, keselamatan penumpang dan krew pesawat tidaklah boleh dipastikan. Mungkin ia digunakan sebagai tebusan keatas Kerajaan Malaysia.

Sekarang tiada siapa boleh mempertikaikan dakwaan-dakwaan akan wujudnya konspirasi besar-besaran yang dirancang oleh pihak Amerika Syarikat dan sekutu-sekutu baratnya, khususnya keatas Malaysia.

Setakat ini belum ada masa lagi untuk menterjemahkan kandungan asal naratif emel tersebut. Kalau ada di antara saudara-saudari sekelian yang boleh membantu melengkapkan, bantuan anda sangatlah dihargai.

Entri ini akan dikemaskinikan dari masa kesemasa. Saya juga telah menyertakan pautan asal pendedahan konspirasi ini supaya tidak boleh dipertikaikan samasekali.
EMEL PERISIKAN YANG TELAH DIGODAM OLEH SUMBER ANONIM UKRAINE.

SUMBER: Gordon Duff, Senior Editor
http://www.veteranstoday.com/2014/03...or-flying-bomb

14 comments:

Anonymous said...

bodoh la ko ni....ukrain ni semua pro us.....nk buat per godam geng sendiri tolol

Anonymous said...

X mstahil bro..wtc plk sape yg wat?sekutu dia jgk..lanie bebile pun dia bole kenakn geng sndri..us ma..semua dia bole wat..keadaan skg bnyk mmihak pd us utk take 4 granted..

Anonymous said...

komen yg tidak membina anonymos atas. Fakta pun semua tetap kronologi spekulasi. Yg baik ambil. Iktibar utk kita. Sama2 komen baik. admin just share. tq info. just senantiasa kita mengadapNya.

AJIMI BUILDERS said...

Anonymos 1 ni bdk br lepas spm kot...x kenal dunia ni mcm mana..ko study blk ape tujuan yahudi hidup kat dunia ni..ko ingat mahathir tu baik saje2 ke dgn china..sume sebab nak protect keselamatan negara..ko ingat malaysia ni power sgt???china ni 1 of kuasa dunia...x berani nye u.s nak perang ngan china..ko tgk movie u.s ko dah bole tau u.s boleh buat byk wayang...die bkan peduli psl nyawa org..

AJIMI BUILDERS said...

Anonymos 1 ni bdk br lepas spm kot...x kenal dunia ni mcm mana..ko study blk ape tujuan yahudi hidup kat dunia ni..ko ingat mahathir tu baik saje2 ke dgn china..sume sebab nak protect keselamatan negara..ko ingat malaysia ni power sgt???china ni 1 of kuasa dunia...x berani nye u.s nak perang ngan china..ko tgk movie u.s ko dah bole tau u.s boleh buat byk wayang...die bkan peduli psl nyawa org..

Anonymous said...

Us never befriend with any countries la anonymous 1...so stupid you are
Yes mlysia good bonding with china on that ground too

Anonymous said...

aku tetap percaya mh370 ni sebenarnya kerja teroris islam

Anonymous said...

Anonymous 6........tolong bgtau hujah ko yg mengatakan ini kerja terorrist islam?.......jgn kata tanpa pointnya.....jgn sekadar tekaan.....rasa hati....atau agakkan ko saja......

Anonymous said...

Hehe...apa nk hairan dgn perangai US (zionis)...bangunan(wtc) n nyawa rakyat sendiri pn jadi alat utk mcapai agenda skrip dajal inikan pula setakat Ukraine yg cuma serpihan dari "cake" yg besar(USSR) yg telah pun d potong2 oleh US mnjadi negara2 kecil. Anonymous yg kutuk admin tu...bro,go back to school !

Anonymous said...

Yup..agree..ukraine just a part of puzzle..kite pun xtau ape isi presiden ukraine g jumpe obama..kite tau drg tgh x ngam sgn russia..silap2 ukraine minx bantuan us..blasan nye depa bg us laluan..ds dekat dgn russia tu..cobe pkir jauh sikit..us ni mmg yahudi yg sgt bijak..bcareful all da world..

Anonymous said...

Ini semua konspirasi China Komunis termasuk China di Malaya

Anonymous said...

Awal2 lagi meeeka dah timbulkan teori dan persepsi kpd dunia yg kapal itu mungkin dirampas dan disembunyikan disuatu lokasi rahsia utk yg dipercayai utk tujuan serangan pd masa akan dtg...
Yg sbnrnya, us yg buat perancangan itu tp awal2 mrk tuduh serangn pengganas utk mengabui org2 yg mudah percaya dgn persepsi semata2 spt macai pakatan.

mrdhiyaz said...

Yg penting skali kita kena tahu siapa player plg besar. US hanyalh boneka. Israel yg bkuasa mengatur rancangan2 jahat dia untuk mewujudkn dunia baru( new world order) sbgai psediaan mhadapi perang terakhir dgn islam. Dari perang dunia, pembunuhan presiden, olimpik munich, wtc, syiah semuanya telah dibuat utk mencapai matlamat jahat yahudi. Wallahuallam..

mrdhiyaz said...

Yg penting skali kita kena tahu siapa player plg besar. US hanyalh boneka. Israel yg bkuasa mengatur rancangan2 jahat dia untuk mewujudkn dunia baru( new world order) sbgai psediaan mhadapi perang terakhir dgn islam. Dari perang dunia, pembunuhan presiden, olimpik munich, wtc, syiah semuanya telah dibuat utk mencapai matlamat jahat yahudi. Wallahuallam..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...