Kantoi! Tertangkap rakam seluar dalam pramugari (video)

(Pramugari: JapanAirLines-sekadar gambar hiasan)

Seorang lelaki yang digelar “Peeping Tom” kerana mengambil gambar seluar dalam seorang pramugari dari bawah gaunnya dalam satu penerbangan domestik di Jepun telah dibebaskan setelah pendakwa raya gagal membuktikan wilayah undang-undang mana ketika kejadian itu berlaku.

Lelaki berusia 34 tahun ini memanjangkan tangannya ketika duduk dan mengambil gambar seluar dalam si pramugari. Ia kemudian ditangkap pihak polis dan mengaku jika dirinya terangsang melihat perempuan berseragam.

Lelaki ini menggunakan syarikat Japan Airlines yang terbang dari Takamatsu ke Tokyo pada bulan lalu. Polis memutuskan jika gambar itu diambil di kawasan Wilayah Hyogo berdasarkan beberapa orang saksi dan analisis dari data penerbangan.

Walau bagaimanapun, pendakwa berkata, mereka tidak boleh membuat keputusan mengenai kawasan di mana foto itu diambil kerana ia adalah berhampiran dengan beberapa wilayah.

Hukuman “Peeping Tom” undang-undang wilayah yang diselaraskan untuk mengelakkan gangguan awam dan permohonan mereka memerlukan keputusan pendakwa untuk menentukan bidang kuasa jenayah. WA Today, Isnin (15/10/2012).

Biarlah lelaki 'peeping tom' itu dengan rangsangannya apabil melihat perempuan berseragam.

Bagaimana pula dengan video di bawah? Si Pelakunya harus bertaubat!
Tidak layak langsung untuk diangkat menjadi PM Malaysia
Melayu memang mudah lupa bak kata Tun M, tapi kita tak akan lupa apa yang pelaku dibawah ini buat!! Nauzubillah. Elakkanlah dia dari menjadi PM negara Malaysia yang tercinta ini.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...