Jom Kita Lihat Gelagat Machai-Machai Nuar Yang Terkini..


Lihat kebebalan dan bagaimana mereka meroyan setelah PM wannabe pujaan mereka dihalang masuk ke Jepun semalam. Macam-macam spekulasi murahan dan bodoh seperti DS Najib kunnunnya telah merasuah kerajaan Jepun hingga menyebabkan Anwar dihalang memasuki negara matahari terbit itu?

Kini mereka nak boikot barangan Jepun tapi dalam masa yang sama mereka memandu kereta keluaran dan teknologi Jepun, barangan elektrik dan sebagainya juga dari Jepun.
Mereka nak boikot makanan Jepun seperti sushi Makin kelakarkan mereka ni.
Janganlah kita jadi sebebal mereka.

5 comments:

Anonymous said...

hahahaha dah mula dah salahkan BN or Najib...berkilo2 kangkung la diorang bebel nanti ni...

yg bangang tu mintak black n white dr jepun hal 'PM-wanabe' mereka pasal kes 1999...rasanya kalau dia baca hujah 3 hakim tu...sure diorang nyesal sokong 'PM-wanabe'..

-smh-

ajai62 said...

Assalam Bro

Apalah teruk sangat mentaliti puak pembangkang ni... Ingat kerajaan Jepun tak kaji ke siapa Anwar tu... Mereka mesti punya rekod jenayah yang pernah dilakukan oleh sesiapa saja yang nak masuk ke negara mereka.. Apa pun SIAPA ANWAR NI... Nak kata pemimpin kerajaan Malaysia tak pun... Tak payahlah meroyan... macam orang bodoh...

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...


Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...


Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

Awangliku said...

Apa diorang ingat Nuar tu baik sangat ke ? satu dunia dah tahu siapa si Nuar ..kaki liwat..

Anonymous said...

Hahaha.....a bunch of bebal people. Mana tak bebal dan bodoh. Korang dok guling2 kat luar jalan parliament, your peliwat idol seronok-seronok angkat sumpah jadi ahli parliament. Lepas tu duduk minum2 pekena the tarik dengan Najib dan Muhyidin. Kan bodoh bin bebal korang....betul kan? Jangan lah nak ngelak, hehehehehe. Tak sangka golongan bebal bin bodoh nie tak serik2 dengan kebebalan dan kebodohan. Golongan ini yang pembangkang akan terus bela untuk terus dibebalkan dan dibodohkan...kahkahkah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...